Mariannes indonesiske rejesuppe

En klassiker i vores køkken. Så simpel at lave med enkle ingredienser og smager så godt! Opskriften er fra mors kollega Marianne.

Ingredienser:
1 stort løg
1 spsk smør
1-2 spsk karry
2 fed hvidløg
1 ds flåede tomater
1/4 liter piskefløde
1/4 liter vand
1/2 bouillon-terning
1 dåse ferskner
ca. 200 g rejer i lage

Løget snittes fint og svitses i smørret sammen med karryen. Hvidløg presses og tilsættes sammen med tomaterne, vandet, bouillonterningen og piskefløden og simrer ca. 15 minutter.

Fersknerne skæres i små tern og tilsættes sammen med saften fra dem og lagen fra rejerne. Suppen varmes godt igennem til kogepunktet, rejerne hældes i og suppen varmes up uden at koge og smages til med salt og peber.

Giv brød til.

Tips:
Evt. kan suppen pyntes med lidt salatstrimler, men det har vi nu aldrig gjort.