Her er alle de opskrifter, som enten er eller kan laves veganske. Hvis der står smør, så brug vegan block (eller lign) og mælk/fløde er havremælk og havrefløde hvis ikke andet fremgår. Creme fraiche kan erstattes med havre fraiche. Mayonnaise kan være kikærte-mayo.
Hovedretter
Champignon- og pastinaksuppe
Cottage pie (eller shephard’s pie om du vil)
Lasagne
Minestronesuppe
Kødsovs
Okonomiyaki med forårsløg, syltede radiser og hoisinsauce
Pastinaksuppe
Pasta med protein-rig peberfrugtsovs
Shephard’s pie (se Cottage Pie)
Svampefarseret butternutsquash
Svensk pølseret
Tagliatelle Toscana
Tapas
Tarteletter
Salater
Broccolisalat med edamamebønner
Græskarsalat med grønkål og feta
Grøn salat
Julesalat med valnødder og pære
Kold kartoffelsalat
Nudelsalat med peanutbutter
Pastasalat med tun
Varm sorghumsalat med granatæble, gulerod og squash
Tilbehør
Bagte kartofler
Brun sovs (plantebaseret)
Champignonsovs
Flødekartofler med rødløg, squash og gulerødder
Grillet squash med citron
Grillede grøntsagsspyd med koriander
Naan brød
Remoulade
Rødkål
Rysteribs
Vinaigrette-dressing
Desserter og bagværk
Julekrydderkage (Nigella Lawson)
Pizzasnegle
Rabarber crumble
Rødgrød
Diverse
Freds-fisk
Karry “ikke”-sild
Kvædemarmelade
Rysteribs
Syltede agurker
Syltede asier
Syltede grønne tomater
Syltede hyben
Syltede rødløg
Tjærehandlerens sild