Kyllingefrikadeller med urter

Enkle, lækre, gode. Kan bruges til det meste tilbehør. Jeg fandt en god opskrift på anna-mad.dk og jeg lavede dem sådan her:

400 g hakket kylling
1 spsk salt
1 æg
2 spsk mel
1 spsk havregryn
½ dl mælk
1 bundt krydderurter (f.eks. timian, rosmarin, oregano) – hakket
sort peber

Rør kylling og salt sammen, tilsæt æg, rør rundt og tilsæt derefter mel og havregryn og spæd med mælken til konsistensen er god. Tilsæt friskkværnet peber og de hakkede krydderurter og lad farsen stå ca. 30 minutter (eller mere). Før du steger, så rør igen og check om der skal mere mælk eller mel i til konsistensen er god.

Steg frikadellerne i olie eller halvt olie halvt smør ved middelvarme.

Smager godt til mange ting, kartoffelsalat, sweet potato friest, råkost, you name it.