Remoulade

En skøn hjemmelavet remoulade! Den er tilpasset fra denne hjemmeside https://micadeli.dk/vegansk-remoulade/ og jeg laver den sådan her. Målene er bare sådan cirka.

Ingredienser:
2 dl vegansk mayonaise, f.eks. kik-ærte mayo – det behøver ikke at være præcist målt op
1 stor gulerod (eller 2 små)
5 cornichoner
2 spsk kapers
1 lille rødløg eller skalotteløg
1 tsk sennepspulver (eller alm. sennep)
1 tsk karry
salt og peber

Guleroden skæres i grove skiver og koges i fem minutter. Imens hakkes løg, kapers og cornichoner i en blender eller mini-hakker. Ikke for fint, der skal gerne være lidt struktur på remouladen. Når gulerodsskiverne er færdige, hakkes de tilsvarende. Igen gerne lidt groft.

Rør de hakkede grøntsager sammen med mayonaisen og tilsæt sennep og karry og smag til med salt og peber.

Lav gerne rigeligt!