Tasty nudelret

Hannah fandt den på internettet. Instant hit. Sådan her laver jeg den:

Ingredienser:
250 g alm. nudler
2 spsk smør/Kærgården
3 porrer
4 fed hvidløg
4 spsk puddersukker
4 spsk soya
evt. 2-3 æg

En stor gryde vand sættes over til nudlerne. Porrer skæres i skiver og hvidløg hakkes.Når vandet koger, koges nudlerne efter angivelsen og de kogte nudler hældes i et dørslag og skylles straks med koldt vand fra hanen. Imens brunes smørret i en wok eller sauterpande og hvidløg og porrer brunes hurtigt. Puddersukker tilsættes og der røres godt rundt. Derefter tilsættes soya og det hele blandes. Nudler tilsættes og det blandes godt rundt. Serveres straks, evt. til panko-paneret kylling.

Evt. laves en hurtig omelet af 2-3 æg rørt med en smule soya (f.eks. det æg, der uværgerligt er tilovers efter at have lavet den panko-panerede kylling). Omeleten steges i lidt olie, strimles og vendes i nudlerne.

Kød kan også tilsættes når løg og porrer er blevet brunet – f.eks. ca 250 g fintskåret ordentlig oksekød, som bare skal lynsteges, og andet kan sikkert også bruges (kogt kylling, rejer, etc).

En eller flere af porrerne kan erstattes af forårsløg i passende mængde.