Panko-paneret kylling

Så sprødt og lækkert 🙂

Ingredienser:
400 g kyllingeinderfilet
1-2 dl hvedemel
2 æg
2 dl panko-rasp (fås i specialbutikker eller nogen gange i supermarkeder)
rapsolie

Tre skåle eller dybe tallerkner fyldes med hhv. hvedemel, sammenrørt æg og panko-rasp. Kyllingefileterne drysses med salt og peber (f.eks. i den plastic-æske de ofte kommer i eller i den frysepose de har været frosset ned i) og vendes en ad gangen i først hvedemel, så æg og så panko-rasp. Det griser, så tag handsker på! De panerede kyllinge-stykker steges på pande eller i sauterpande i rigeligt olie ved mellemhøj varme. Hold øje med dem og vend dem, når de er blevet rigtig pænt gyldne. Når de er stegt på begge sider, er de færdige.

Servér f.eks. til en tasty nudelsalat, i skiver i salat eller sushi (!) eller spis med fingerne og dyp i lækre sovse.