Hannahs tunsalat

Familie-favorit!

Ingredienser:
1 dåse tun i vand
1 pk bacon i skiver (kan udelades)
1 grønt salathoved, gerne iceberg
14-16 små, røde tomater
1 agurk
1 dåse majs
1 lille rødløg
4 hårdkogte æg
Vinaigrette-dressing

Bacon skæres i små stykker og steges hårdt på en pande. Når de er lysebruge og sprøde lægges de på et stykke køkkenrulle for at få suget lidt fedt af.

Salaten skæres i mundrette stykker, tomaterne halveres eller skæres i kvarter og agurken skæres i små tern. Dette blandes. Majs og tun dryppes af og vendes i salaten sammen med finthakket rødløg. 2 æg skæres i små stykker og vendes i salaten. Når salaten skal serveres, vendes dressingen i og resten af æggene skæres i kvarter og lægges ovenpå som pynt.

Giv noget godt brød til.

Salaten kan også tilsættes rød peber i skiver og avocado, men så er det ikke længere Hannahs tunsalat…